gorzu, tak samo jak w innych 1.9 tdi "prezenty" wyglądają
Jaki telefon lub smartfon wybrać z sieci T-mobile(Era)?
Zwiń
X
-
Jaki telefon lub smartfon wybrać z sieci T-mobile(Era)?
Witam
Mam dylemat,konczy mi sie umowa w T-mobile(Era),a ze mam dosyc wysoki abonament to nalezy mi sie dobry telefon za przedluzenie i nie wiem ktory model wybrac?Brac jakiegos smartfona np Iphone 4s,HTC Sensation, Samsung Galaxy S II,Sony Ericsson Xperia Arc czy moze jakis aparat BlackBerry czy tez jakis inny telefon?Co polecicie,jakich telefonow uzywacie?Telefon ma byc do codziennego uzytku,czasami do netu i odczytywania maili.Respect All,Fear No One!
-
-
W związku z tym, że pracuje w tej branży, to z tych co wymieniłeś to polecam Ci Galaxy SII. Najpopularniejszy i ludzie mówią, że nie ma problemu z aplikacja do niego. Natomiast do Sensation jest inna rozdzielczość i podobno występują problemy z niektórymi aplikacjami.
Jeśli chodzi o Iphone 4s to telefon bardzo fajny, ale napewno będziesz musiał do niego dopłacić sporo więcej jak za pozostałe. Jak dla mnie jest to urządzenie przecenione jak na swoje możliwości.
Blackberry od razu sobie odpuść, bo ta marka już powoli znika z rynku i telefony nic ciekawego nie oferują poza dobrą skrzynką mailową.KacperOpel Combo C 1,6 8v
O2 Combi 2.0 FSI
Komentarz
-
-
fan, ja przesiadłem się z nokii e52 na htc desire z. Narazie poznaje to "pudełko".Pierwsze wrażenie: na pewno plusem jest masa aplikacji i klawiatura q-werty wysuwana. Minus to jego waga.
http://www.htc.com/pl/product/desirez/overview.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm _term=HTC%20desire%20z&utm_campaign=Model+-+HTC+Desire+Z&utm_content=sENTrfxcd!pcrid!13612836 220&PS=1&mckv=sT683WNlm!pcrid!13612836220
Komentarz
-
-
Telefon ma być do codziennego użytku,czasami do netu i odczytywania maili.:diabelski_usmiech
ewentualnie Samsunga NoteByła : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
-
SII lub Note"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
kwestia rozmiaru. s2 jest śliczny, wypasiony, ale MZ za dużydlatego kupiłem Galaxy Ace - z alternatywnym softem jest wystarczająco szybki i mieści mi się w kieszeni :P
w ogóle, jak android, to zdecydowanie coś ze wsparciem CyanogenMod - zarówno s2 jak i arc oficjalnie wspierane, więc niezależnie od producenta można liczyć na częste update oprogramowania
a do codziennego dzwonienia kup sobie za stówę w supermarkecie drugi tel. z fizyczną zieloną i czerwoną słuchawką - wygodniej niż slajdowanie po ekranie żeby odebrać każdą rozmowę
Komentarz
-
-
Ja wybrałbym SGSII. Śmiga jak szalony, a jego możliwości sprzętowe jeszcze przez sporo czasu nie będą wykorzystane. Jest na niego multum aplikacji i dobre wsparcie nieoficjalnej sceny.
iPhone 4S jest świetnym telefonem, ale jego cena zabija. Dosłownie. Moim zdaniem nie ma większych powodów, aby dopłacać za niego.
Komentarz
-
-
Ja miesiąc temu przesiadłem się z Nokii e52 na Samsung Wave (S8500). Jest to mój pierwszy telefon dotykowy. Powiem krótko: JEST ZARĄBISTY. Wyświetlacz jak dla mnie doskonały, zdjęcia robi znakomite, możliwości konfiguracji ekranów jak dla mnie wystarczające. Ma wbudowanej 2 giga pamięci i można ją rozbudować. Zresztą: http://apps.t-mobile.pl/productApp-w...ket=P&type=all
Bez problemu łączy się z internetem zwłaszcza przez wifi. Raz nawet laptopem nie mogłem się połączyć a telefonem bez problemu. Na początku menu wydawało mi się pokręcone ale po kilku dniach przyzwyczaiłem się. No i bateria dość długo trzyma jak na taki wyświetlacz i tego typu telefon.
Komentarz
-
-
uzywam SGSII, tak juz z pol roku, wczesniej mialem Nokie e90 i na poczatku bylo trudno, pluem sobie w brode ze moze lepiej bylo wziasc e7. no i teraz niedawno dostalem e7 no i tragednia, wolniejsza, mniej poreczna od wiekszego sgsII, mniej intuicyjna itp polecam choc na poczatku nie bylem az taki zadowolny.Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Jeśli nie miałeś wcześniej telefonu z Androidem to chwilę zajmie przyzwyczajenie się i poznanie jego możliwości. Natomiast teraz nie kupiłabym telefonu z innym systemem. Od wielu lat wierna byłam Nokii i zaryzykowałam z HTC Desire. Bardzo sobie chwale.
Co do Samsunga Note - pewnie fajny ale to jak dla mnie już raczej tablet niż telefon (mam na myśli wymiary). Nie wyobrażam sobie nosić go na co dzień jako telefon.
Samsung Galaxy Ace jest całkiem fajny, a teraz wypuścili jego mniejszego brata Galaxy Y.
Myślę, że to ciekawa opcja dla wszystkich którzy nie chcą wydać dużo kasy na smartfona.
Mnie jakoś nie pociąga Iphone - może to wina cenyAniaM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)
Komentarz
-
-
Powiedzcie mi, bo jestem trochę zielony w temacie nowych telefonów (smartfonów). Czy jest jakiś podział na damskie/męskie? Muszę sobie coś kupić, a nie wiem czy ma znaczenie wielkość wyświetlacza (mały dla kobiety, duży dla mężczyzn). Potrzebuję coś prostego i niedrogiego, ale niezawodnego. Żonie kupiłem kiedyś na urodziny Samsunga Galaxy Mini, taki dla faceta chyba się nie nadaje?
Komentarz
-
Komentarz